OM OSS

OM OSS

Vilka vi är

Startaegetnu är ett företag som hjälper entreprenörer med allt de behöver för att starta eget företag. Vår högutbildade personal kommer att ta hand om och hjälpa dig i varje steg på vägen, och förenkla vad som annars skulle vara långa och komplicerade processer.

12 års erfarenhet har lärt oss hur man gör allt med excellens; det är därför vi har över 5000 nöjda kunder världen över. Kontakta oss och upptäck fördelarna med att samarbeta med riktiga proffs.

Vår expertis

Från en kunds val av företagsform till att designa logotypen och börja sälja med en fungerande webbshop, har Startaegetnu all personal tillgänglig för att börja göra affärer med lätthet.
Att vara en av de i särklass största leverantörerna av företagsregistreringar i Skandinavien och att ha kontor över hela världen, ger oss ett försprång gentemot våra konkurrenter när det gäller att leverera en utmärkt service till alla våra kunder. Vi har internjurister med lång erfarenhet av både AB och SUF, och som även fungerat som rådgivare åt det norska finansdepartementet. För att möta kraven från den snabba affärsmiljö som vi nu lever i har Startaegetnu utvecklat mjukvara som gör det möjligt för företag att etablera sig snabbare. Detta sparar både tid och pengar för kunden och gör registreringsprocessen mycket enkel.

Var du kan kontakta oss

Du kan kontakta oss med hjälp av uppgifterna nedan för att prata med en av våra representanter nu.