FAQ

Generella frågor

Förutom våra registreringstjänster (som SUF & AB) erbjuder vi även följande affärsrelaterade tjänster: Webbutiks Design | Webbutiksinställningar | Logotypdesign | Varumärkesregistrering | Bankintroduktioner | Maltabolag | Företagssekreterare.
Våra arbetstider är måndag – fredag från 0900 till 1800 CEST.

Genom vår mångkulturella arbetsstyrka som ständigt expanderar är vi stolta över att kunna säga att vi talar nedanstående språk:

1. Engelska

2. Svenska

3. Norska

4. Finska

5. Tyska

6. Italienska

7. Franska

SUF är den perfekta bolagsformen om du inte behöver något aktiekapital i ditt företag, eller om du bara vill starta ett företag på ett så enkelt sätt som möjligt.

Du får ett svenskt organisationsnummer, F-skatt och du kan anställa dig själv hos företaget enligt gällande lagar.

SUF är en bolagsform baserad på en svensk filial till ett utländskt företag. Det är en av de snabbast växande företagsformerna i Sverige då det ger dig samma fördelar och frihet som ett AB, men till en lägre kostnad.

SUF är en säker företagsform som befriar dig från personligt ansvar. Du får ett aktiebolag registrerat i England (LTD) med en filial I Sverige och är därmed garanterad samma rättigheter som ett vanligt svenskt AB, genom etableringsfriheten inom EU. Vid likabehandling med ett AB får du bland annat skatteförmåner, ansvarsbegränsning, ökade sociala rättigheter och du behöver inte binda minst 25 000 kr i aktiekapital.

Av denna anledning är SUF mycket billigare och lättare att etablera och har samma fördelar som ett standard AB.

Startaegetnu guidar dig genom hela registreringsprocessen – som inte tar mer än 48 timmar från början till slut. Vi hjälper till med uppföljningstjänsterna med företaget utanför Norge, så att du kan koncentrera dig på att driva ditt företag och tjäna pengar.

Ja, det är möjligt att byta från SUF till AB, våra experter guidar dig genom processen och hjälper dig med all dokumentation som krävs om du skulle behöva byta.
Jag vill starta en SUF. Hur börjar jag?